Contact

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak of de beantwoording van eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Rood Groenservice
Oudevaart 87
1749 CH Warmenhuizen
Telefoon: 06-53 270 714
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grondwerk en bestrating

Rood Groenservice helpt u graag bij het aanleggen van de bestrating en sierbestrating in uw tuin. Dit wordt uiterst netjes en secuur uitgevoerd. Omdat de bestrating voor een groot deel de uitstraling van uw tuin bepaalt zijn er vele sierbestratingen mogelijk. Hiervoor wordt aan de hand van uw wenzen vooraf een bestratingsplan gemaakt.

Bij de aanleg van de bestrating wordt ook het grondwerk volledig door Rood Groenservice verzorgd. Oude grond wordt afgevoerd en nieuwe grond en zand aangevoerd.  

Onderhoud

Heeft u geen tijd of zin om uw tuin bij te houden? Maar wilt u toch dat uw tuin er netjes bij ligt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Rood Groenservice om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Bij Rood Groenservice is kwaliteit het uitgangspunt. Ook na de aanleg kan Rood Groenservice voor vakbekwaam onderhoud van uw tuin zorgen. Onderhoud van de ruin, snoeien, maaien of het knippen van uw heg, bij een goed verzorgde tuin komt veel kijken. Rood Groenservice verzorgt alle werkzaamheden voor u op de manier zoals u het wilt. Dit kan van wekelijks onderhoud tot één keer per jaar. In overleg wordt een vaste prijsafspraak gemaak.

 

Materialen

Rood Groenservice werkt uitsluitend met hogwaardige materialen en goede constructies.

Alle tuinmaterialen worden geleverd tegen een scherpe prijs. Onder andere: hout, bestrating, zand, grond, verlichting, drainage en riolering, beregening, beplanting, sedumdaken en noem maar op, alles voor de tuin.

Tevens is Rood Groenservice uw kunstgrasboer dealer in de regio Warmenhuizen.

Aanleg

Als het ontwerp voor uw tuin klaar is, het beplantingsplan compleet en de materialen uitgezocht zijn, kan uw tuin aangelegd worden. Rood Groenservice verzorgt de gehele tuinaanleg van begin tot eind volgens afspraak. De vakkundige medewerkers hebben kennis van diverse (vernieuwende) technieken en materialen. Uw tuin wordt dus vakkundig aangelegd waarbij kwaliteit voorop staat. 

Grondkeuring

Om een optimaal resultaat uit uw tuin te halen kan er een grondkeuring plaatsingen. Een van de gespecialiseerde medewerkers zal onderzoeken in welke staat de grond van uw tuin verkeerd. U krijgt zo een duidelijk overzicht van de diverse soorten grond en voedingsstoffen in uw tuin. Om het maximale uit uw tuin te halen kan vervolgens bepaald worden welke voedingstoffen togevoegd moeten worden.

Werkzaamheden waarmee u bij Rood Groenservice terecht kunt:

Afvoeren van grond
Aanvoeren van grond en zand (uit eigen voorraad met kleine auto)
Grondkeuring
Grondkering

Beplanting
Afrastering en beschutting
Beschoeiing
Bestrating
Drainage
Verlichting

Verhuur rij-platen  (kunststof platen 3x1m, 45kg)

Sedumdaken

Kunstgrasboer dealer Warmenhuizen

Meer artikelen...

  1. Ontwerp
  2. Home